Nyhetsbrev

NYA ORDRAR

Nytt projekt på ca 2MSEK till Tändkulan gällande bränsleprovtagning i Värtan. Vi har även fått en order till ASBA på ca 500 kSEK där vi tidigare hjälpt till med ombyggnationer av lager.

PROJEKT

De fastprisprojekt vi har i gång just nu är STÖN 2019 och Hammarby VP3 & VP4. Vi har även fastprisjobb till Coorem i Uppsala (lagerbyggnad), Transformatorbyte på Outokumpu, uppstart tåglossning i Värtan samt bränslekonvertering i Hässelby.

Projekt i löpande form är

  • Högdalen Panna 8, 14 personer
  • Mälarenergi Vattenrening, 6 personer
  • 4st åt Mälarenergi Block 7

Utöver projekten har vi nästan 40 man ute på andra löpjobb.

PERSONAL & SEMESTER

I sommar har vi bland annat större ställverksbyten åt Outokumpu i Avesta. Det kommer kräva upp mot 25-30 personer under den perioden. För att kunna planera stoppet på bästa sätt ber vi er skicka in era önskemål om semester snarast för att se om vi kan möta önskemålen.

Några av er har kommit med värdefulla tips om bra medarbetare och kommer belönas därefter. Även fast vi fyller på med bra folk finns det ett fortsatt behov så vi fortsätter med en tipspeng på 5000kr till den som tipsar om en fullärd elektriker som vi anställer. Hör av er till Pontus, Linus eller Jonas med tipset!

Från och med juni blir det nya ID06 kort.

Nytt för i år är när nya kort beställs så måste ni själva godkänna med Bank Id. Informationen kommer vi mail.

Har ni funderingar kring det hör ni av er till Anna-Lena på kontoret (0226-25 15 00).

SOMMARFEST

Påminnelse om att anmäla er till sommarfest den 15:e juni vid kontoret med mat, dryck och trubadur. Anmälan till Anna-Lena senast 15/5 så att vi får en överblick av hur mycket mat vi ska beställa.

VÄRDEGRUND

Kundvård
Flexibilitet
Lagarbete
Frihet
Ansvar
Kvalitet