Projektledare

SELEK är elteknikföretag som kommer ifrån Södra Dalarna med filial i Stockholm. SELEK är idag ca 60 anställda, och har mångårig erfarenhet inom automation, elkraft, installation, konstruktion, och vibrationsteknik. Våra kunder finns mestadels inom energi- och industrisektorn.

Till vårt framgångsrika team söker vi nu en Projektledare.
Att arbeta som Projektledare hos SELEK innebär att man har det övergripande ansvaret för projektens ekonomi och genomförande. Du leder och styr arbetet samt ansvarar för planering, förberedelser, genomförande och uppföljning.
Vi söker dig med flerårig erfarenhet från ledande roll från el & instrumentinstallationer på industrin.

Som Projektledare är du med och skapar den mest effektiva lösningen för kunden där SELEK har starkt fokus på kvalité och god service. Att arbeta i nära dialog med kunden och att skapa långsiktiga relationer är viktigt för att lyckas i rollen. I ditt arbete är du resultatorienterad och du räds inte en utmaning. Att hitta nya lösningar på problem som uppstår är något som du stimuleras av.
Projekten kommer att finnas på olika orter och därför kommer tjänsten att innebära en del resor. B-körkort är ett krav.

Som person är du initiativtagande, pålitlig och har en god samarbetsförmåga. Du har också ett stort engagemang och intresse av att leda och motivera dina medarbetare.
Hoppas att annonsen har väckt ditt intresse för att arbeta hos oss på SELEK!

För ytterligare information vänligen kontakta:

Pether Norlander , VD, E-post: pether.norlander@selek.nu