Instrumentmontör / tekniker

Hos Selek AB kommer du att erbjudas ett omväxlande och intressant arbete inom ett flertal olika teknikområden. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver därför förstärka vår organisation.

Som instrumentmontör hos oss har du möjlighet att arbeta i projekt eller med löpande underhåll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara montage av instrument i industrimiljö där svetsning och bockande av rör är vardag.

Vi ser gärna att du som söker är utbildad industrielektriker och/eller har några års erfarenhet av instrumentmontage. Selek AB har sitt huvudkontor kontor i Krylbo med filfial i Västerås och Stockholm men vi utför uppdrag inom hela Sverige och därför kan uppdrag med resor eller boende på annan ort förekomma. Körkort (B), tillgång till egen bil samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

För att passa in i rollen som instrumentmontör hos oss ser vi att du vill bidra till ett gott arbetsklimat och ett bra samarbete med både kunder och kollegor. Som person anpassar du dig snabbt och trivs med att arbeta i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter. Självklart brinner du precis som vi för att göra ett bra arbete och vill bidra till att Selek AB har nöjda kunder.

 

-Ett familjeägt företag från Södra Dalarna, Krylbo-
Vi kan med stolthet presentera en 30-årig historia, Selek startades 1981 av Lennart Karlsson och hans kusin Sven-Erik Eriksson, ur deras namn kommer namnet SELEK.

Första projektet som utfördes var en massafabrik i Sundsvall, ÖSA 80. Sedan starten har det utförts projekt inom all förekommande tung industri i Sverige, såsom pappers & cellulosa, sågverk, stålverk, kraft och värmeverk, kärnkraft, läkemedel, gas, fordons industri mm.

Selek sysselsätter för närvarande ca 60 personer, men har som mål att kontinuerligt öka antalet medarbetare.

Ansökningshandlingar skickas till: cv@selek.nu Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Annonsen ligger synlig så länge tjänsten finns tillgänglig.

Vill du veta mer kontakta gärna Pontus Herou – pontus.herou@selek.nu – 0226-25 15 02 eller Jonas Gärd – jonas.gard@selek.nu – 0226-25 15 10
Välkommen med din ansökan!

 

Facebook

Dela på facebook
Dela på Facebook